Loppisfynd

Vaknade upp med ordentlig mensvärk idag, länge sen måste jag säga. Det är länge sen det varit så, men tror det beror på att kroppen är lite i specialäge just nu p.g.a att jag deltagit i en detoxvecka. Kombinera det med pms och fullmåne. Inte den bästa förutsättningen.. Men det är nog redan bättre nu. (Mera om detoxveckan ska jag skriva i ett annat inlägg)

Egentligen skulle jag ha varit barnvakt idag, men det blev inhiberat. Hade ändå vägarna via Åbo, eftersom vi förde pappan dit på brunch och umgänge med några kolleger. Så jag och lillebror passade ändå (trots att jag egentligen helst hade åkt hem igen efteråt och lagt mig under täcket..) på att ta en tur via Ykköstien kirppis i St:Karins.

Och det var tur det, för gjorde en hel del fynd.

En hög med ditt och datt

Jag gillar just den loppisen, ägaren är alltid lika glad och brukar prata lite svenska med oss. Jag hittar nästan alltid något här, priserna brukar också vara ok. Lite trångt är det på vissa ställen, så är det mycket folk kan det bli lite klaustrofobiskt. Det var inte så mycket kunder där nu, säkert p.g.a Coronaläget.

Ljuslyktan till höger fick en kompis
Superfint träfat för hela 3,50€
Vem behöver inte en extra hand ibland?
Jag hittade två!
Två silvriga julstjärnor! Kanske jag mattar ner dom med sprayfärg.. kanske inte..
Kunde inte motstå denna..
Fick riktigt julfeelis faktiskt nu.

En svartvitrandig skjorta fick också följa med hem. Har saknat en sån i skåpet sen den förra flyttade bort.. Lillebror fick också en ny sänglampa.

Ortodoxa gravgården i Åbo

Innan vi lämnade av pappan tog vi en tur via svärmors grav också. Så vacker höst nu. Snart ska jag ta med barnen och gå en sväng till gravgården här i Pargas och tända ett ljus till. Ha en skön kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s