Tre goda

Inte ofta en blir bloggutmanad numera, så det är ju nästan ”måsta på” att åta sig en utmaning då den kommer! Den här fick jag av Camilla som skrev så här fint om mig, tack ska du ha!:

Lotta har en skön och ärlig lifestyleblogg som jag gillar att läsa. Hon skriver om livet, hemmet, familjen,  sömnad och allt möjligt annat som hör familjens vardag till.”

TRE GODA SAKER I MIN DAG

AKTIVITET

Jag tycker om då det händer saker. Idag har jag haft en trevlig aktiv dag på jobbet. Vi hade bl.a konstmåndag och dagens uppgift var att måla av en bild man tyckte om från en tidning. Konst i alla former är något jag/vi försöker utveckla mera på jobbet och jag trivs jätte bra med det! Vi tittade också på sista avsnittet av Lerins lärlingar. Härlig serie! Om ni inte sett den, så gör det!

Efter jobbet hade vi också matgäster. Storebrors ena gudmor som vi inte träffat på länge då de flyttat längre bort. Trevligt att se dom! På kvällen var jag ännu på körövning.

FRISK LUFT
Att kunna gå till och från jobbet är så skönt vid vackert väder. Idag blev det dessutom en promenad på arbetstid.

KÖRÖVNING
Även om jag egentligen inte alltid hinner med det så är veckans körövning en av de bästa stunderna i veckan. Älskar att få vara med och sjunga igen efter många års paus. Förutom sången så är det ett härligt gäng så det blir ganska mycket skratt också..

TRE GODA SAKER OM MIG

JAG ÄR MÅNGSIDIG

Jag håller på med ganska många olika saker och vill gärna lära mig nytt. Är kanske inte alltid en god sak då det kan bli lite mycket..

JAG HAR KOLL
Jag har koll på det mesta (praktiska grejer) och är familjens hjärna. 😉

JAG ÄR SNÄLL

Om jag bara skulle få ha en egenskap så skulle jag välja snällheten.

TRE GODA SAKER I LIVET

FAMILJEN
Till familjen kan man alltid återvända. Synd bara att familjen inte finns närmare, det saknar jag mest. Men min egen lilla familj har jag ju nära för det mesta och ju mer tiden går och ju äldre barnen blir, så känns vi mer och mer sammansvetsade som familj. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men barnen är så härliga just nu. Då småbarnsåren är över så kan vi fokusera på så mycket annat.

VÄNNER

Dom som ger en inspiration, glädje, skratt och en och annan tankeställare. Dom som hör av sig och vill träffa en. Dom gamla som alltid funnits men också dom nya. Dom är viktiga.

HEMMET

Your home is where your heart is. Eller kanske mera your heart is where your home is. Trivs hemma. Vill fixa och göra det ännu mera hemtrevligt för att trivas ännu mera. Och vi trivs så bra här.

TRE GODA SAKER I ÅRET

ÅRSTIDERNA

Älskar att vi har fyra årstider i det här landet och att de är så olika och att alla har sin charm. Speciellt den senaste tiden har ju vintern visat sig från sin bästa sida. Men längtar nog nu efter våren och naturens uppvaknande. Ljuset. Och sommarens dofter och grönska. Och gärna lite värme. (Men inte för mycket..) Och hösten med sina sprakande färger och lugnet inför nästa vinter.

JULTIDEN

Väntan är den bästa och allt mysigt man får pyssla på med medan man väntar. Julkänslan är en av de bästa känslorna.

NYSTART

Orsak till nystarter. Nytt år, nya månader, hösten och skolstart. Gillar sånt!

TRE GODA SAKER I BLOGGEN

ÄRLIGHET

Hade inte Camilla skrivit så, så hade jag kanske inte tänkt så.. men det är nog sant att jag är ganska ärlig på bloggen många gånger. Bloggen fungerar ganska mycket som min tankegrop. Här tänker jag högt ibland och reder ut mina funderingar.

MÅNGSIDIGHET

Att bara blogga om ett ämne har jag för länge sen gett upp med.. inget för mig. Här är det nog en blandning av mycket.. Familj, hus och hem, renovering, resor, mat, sömnad och andra projekt.

DOKUMENTATION

Det är så roligt att kolla tillbaka många år och läsa om hur en tänkte förr och hur mycket som ändrats. Vad var viktigt för mig för fem år sen och hur såg det ut hemma hos oss då? Roligt att det finns dokumenterat i ord och bild.

TRE BLOGGAR

Jag vill i min tur utmana tre gamla Sevendayskolleger att svara på frågorna:

Caroline, Hanna och Sandra

Om ni vill såklart 🙂

2 kommentarer på “Tre goda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s