Ett samtal med mig själv

Eller kära dagbok..

Alltså jag ville ju verkligen börja blogga aktivt igen.. Och egentligen har jag ju haft all tid i världen till det.. Men det har bara inte nappat.. Först var det ju det där med olyckan i trappan. Även om det inte hände något värre (vissa rörelser är ännu plågsamma att göra, speciellt då jag inte har ont hela tiden och ibland glömmer bort att vara försiktig..) så har det ändå påverkat mig mycket. Jag har känt mig ganska, ja vad ska man kalla det.. låg och inspirationslös och inte förmått mig att göra så mycket annat än att titta igenom alla (nästan) säsonger av Bron..

Insåg dock för en par dagar sedan varför ja säkert också känt mig så här. (Förutom att jag stört mig på att jag ramlade i trappan..) Ni vet det där trevliga som kallas PMS. Vissa månader är det värre och det var tydligen en sån månad nu. Dessutom har jag ett tag glömt bort min progesteronkräm. I need it. Bättring på det nu. Föresten. Det är konstigt. (Eller kanske inte alls?) Då jag har mycket PMS så har jag också mycket mera mensvärk. Men det hänger väl ihop antar jag..

Nu mår jag däremot mycket bättre igen. Inte i ryggen och magen kanske men i huvudet. Och det är viktigast.

Och det är det som är så besvärligt med det där humöret. För jag har ju ingen orsak att känna mig så här. Jag har under den senaste veckan fått träffa många fina vänner, varit till Ekenäs på besök till mina föräldrar, inlett ett roligt syprojekt (som jag ska berätta mera om snart) och jobbat lite där mellan varven också.

Jag har varit ganska mycket borta från jobbet under februari och det brukar också påverka mig ganska negativt. Jag vill ha kontroll.. Inte för att jag tror att jag är oersättlig men man missar så mycket då man inte är där.. Men nu är jag tillbaka igen och hoppas att inga sjukor håller mig borta från jobbet nu på ett tag..

Inte vet jag nu vart jag ville komma med det här svamlet, men nu var det sagt iallafall. Och imorgon är det ju redan fredag igen, och på veckoslutet har vi lite trevligt program inplanerat.

Om jag skulle beskriva mitt humör den senaste veckan i tre bilder så skulle de kunna se ut så här.

Det var allt för denna gång. Hejsvejs på er!

Hoppas ni mår bra iallafall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s