Nytt år – ny blogg!

Det kändes som att det var dags att gå vidare. Jag bloggade på Sevendays i ca 2,5 år. Fort har den tiden gått.. Det har varit en bra bloggtid, men ändå har hela tiden känslan av att behöva prestera mera än vad jag orkat funnits.. Det har alltså inte funnits sådana krav, men ändå har jag alltid känt att jag inte riktigt hört till ”gänget”. Jag hann inte med på en enda tillställning tyvärr och har inte träffat en enda ”Sevendaysare” på riktigt. Avståndet till Vasa blev tyvärr lite väl långt för att orka ta sig dit, även om jag flera gånger tänkte att det skulle ha varit jätte roligt.

Jag hoppas att ni nya läsare jag fått under min Sevendays-tid vill följa med hit där jag tänker fortsätta på samma sätt som förut att lägga mina pusselbitar på plats. Bloggen fortsätter med samma namn, och mina planer för Pussel är lite spännande just nu. Mera om den saken lite senare hoppas jag.

Jag kommer fortsättningsvis att blogga mest om hem och inredning, renovering och annat fix, familj och barn, mat och vänner och sömnad och DIY:s.

Bloggen är ännu lite under arbete (eller blir en blogg ens någon gång färdig?) och jag försöker lära mig hur det är att blogga på wordpress. Jag lyckades iallafall importera alla mina inlägg från Sevendays hit, det trodde jag inte att jag skulle ha fixat!

Lämna gärna en kommentar eller klicka på gillaknappen så jag vet att ni har hittat hit, och är intresserade av att stanna!

IMG_6601

2 kommentarer på “Nytt år – ny blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s