Me, myself and I

Veckans lista på Sevendays handlar om mig. Eller om dig. Men den är listan har jag skrivit så den handlar om mig.

 

295167 10150790832776613 1231312756 n

En supersuddig bild (tagen med min gamla telefon då vi såg på diabilder med mina föräldrar, men var den bilden jag ville visa på mig själv idag.)

 

Den här personen är jag:

 

På jobbet:

Här har jag ändrat roll väldigt mycket på senare år. Numera har jag mera skinn på näsan och vågar säga vad jag tycker för det mesta (till mina kollegers förtret ibland 😉 ) Men jag är den där som håller reda på det mesta, och inte är rädd för att be om hjälp om det behövs. Jag är den där glada som håller humöret uppe även i jobbiga tider. Jag tror iallafall att jag sprider en del energi och glädje omkring mig. Och ibland kan jag vara riktigt rolig också. Men också allvarlig då det behövs.

På festen:

Här beror det väldigt mycket på hur bra jag känner de jag festar med. (Och kanske också pikilite eller ganska mycket på hur mycket vin jag kanhända har druckit..) Jag hör nog ändå till dom som kan bete sig för det mesta, och blir allrig speciellt högljudd och tar inte så mycket plats. Men fnittra kan jag nog och så tror jag också ibland att jag är jätte bra på att göra akrobatiska konster. Det brukar sluta med en del blåmärken..

I kompisgänget:

Ofta den som tar initiativ till att träffas. Här är jag också den där glada och positiva. Med åren har jag även blivit en ganska bra lyssnare och rådgivare. 

På gymmet:

Jag är nog ingen på gymmet.. Men skulle jag vara där så skulle jag förmodligen känna mig pinsam för att jag inte vet hur man ska använda apparaterna. Jag trivs bättre i gruppmotion där någon säger exakt vad man ska göra och alla gör efter.

I bloggvärlden:

15 minutes of fame. Ibland händer det att trafiken hit är lite större, om jag gjort något blogginlägg som lockar folk. Eller om någon länkat till mig.. Annars är jag nog lite en ”ursäkta mig” typ tyvärr, men efter att jag bestämde mig för att jag bloggar för min egen skull så känns det mycket bättre. 

I skolan:

I skolan var jag ganska mycket en skugga av min bästa vän. Jag var väldigt blyg, tog just ingen plats och tror inte att det är många som kommer ihåg vem jag är från den tiden. Då jag studerade till mitt nuvarande yrke, så ändrade min roll ganska mycket. Där var jag den duktiga, men trivdes ganska bra med det. Hur jag skulle vara nu ifall jag började studera igen vet jag inte.. 

Bland okänt folk:

Förr var jag bara tyst och nervös. Nu är jag ofta en av dom som pratar mest. Tänk så man kan ändras med åren.. Men jag har också de senaste åren medvetet ofta sökt mig till situationer med okända människor för att öva upp min blyghet, och det har tydligen fungerat ganska bra.

På restaurang:

Jätte konstigt, men känner mig aldrig riktigt bekväm på restaurang. Alltid lite nervöst att beställa och inte vågar jag säga om jag är missnöjd heller..

I klädbutiken:

Väldigt sällan jag hittar mig i en klädbutik.. Men tidigare var jag den som impulsköpte en del. Frågar sällan något av personalen, provar snabbt och tycker alltid det är lite jobbigt att vara i ett provrum.

I en okänd stad:

Tar reda på mycket på förhand. Men ofta blir det ändå ganska spontana utfärder. Alltid lite nervöst att röra sig på ett nytt ställe, men alltid lika roligt. Speciellt efter några dagar då det börjar kännas bekant. 

På flyplanet:

Om jag skulle råka hamna vid någon okänd så håller jag mig så länge det går gällande toalettbesök, ifall jag måste hoppa över personen i fråga.. Är alltid i tid och äter fint och städar upp efter mig. Stör inte mina medpassagerare. Ifall jag åker ensam alltså.. Är barnen med så är det ju helt annat..

I en relation:

Den som håller reda på allt. Den som söker närhet och hittar på saker att göra. Den omtänksamme. Det jag kunde vara bättre på är att lyssna och prata. Och kanske vara lite mera romantisk ibland.

I hissen:

Den som ställer sig någonstans ganska långt in med blicken fäst någonstans så att inte andra ska tycka att de behöver prata med mig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s