En spännande vecka

Det känns ännu lite avlägset och stort att prata om vårt nya hem, men för att ni nu nu inte helt ska glömma bort mig så bjuder jag här på bottenplanen av det nya huset. Källaren fattas här och där finns en toalett, badrum och bastu (som är helt nyrenoverade) två förrådsutrymmen, pannrum och ett stort rum som ska bli tvättstuga, legorum och en liten gymhörna har vi också tänkt klämma in där.

 

På mellanvåningen (där man går in såklart) finns en stor veranda, toalett, kök, matsal och vardagsrum och ett rum som ska bli mitt syrum. Det ligger bredvid köket så jag kommer att kunna sy på kvällarna igen! Lyx!

 

I översta våningen finns det tre sovrum, så barnen får var sitt eget rum och vi får ett stooort sovrum! I alla sovrum finns det garderober vid snedtaken. Så förvaringsutrymme kommer vi inte att ha dåligt av i alla fall!

IMG 7691

 

Imorgon kommer pappan hem igen, och sen följer en spännande vecka med konditionsgranskningar (låter så tokigt på svenska.. kuntotarkastus låter mycket vettigare..) av båda husen och sen hoppas vi på att få in en dag med husförsäljning och husköp innan han åker på jobb igen. Spännande tider!

4 reaktioner till “En spännande vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s