Ditt och datt och ett försök att få igång blogginspirationen igen..

Jag hade planerat att ha en massa att blogga om i december.. Men nu sitter jag bara här med en drös suddiga bilder på sånt som jag inte har lust att blogga om.. Tänker att vem bryr sig.. Jag hade så gärna velat bjuda på en pyssel/sömnadsrelaterad julkalender, men det är bara så att tiden och orken inte räcker till. Jag är så trött just nu. Speciellt efter den förra natten då storebror hade växtvärk och vi var uppe två gånger och försökte bota ”det känns som att mina ben skulle sprängas” värken med varmt bad. Två gånger. Medan jag sov på badrumsgolvet. Tack och lov hittade jag sedan en värkmedicin till slut så den sista värken klarade vi oss undan. För det är så gott som alltid så att då han har växtvärk så kommer det tre gånger under natten med nästan exakt två timmars mellanrum om han inte får värkmedicin genast. Jobbigt.. Men nu har jag skaffat mera värkmedicin, och hoppas på att få sova bättre inatt. Hällde också just i mig en Finrexin för jag kände mig så frusen och lite som att en förkylning skulle vara på väg.. Hoppas att jag lyckas skrämma bort den..

 

Vi tog också en tur via biblioteket med lillebror på hemvägen då vi hade några böcker som skulle lämnas tillbaka, och så lånade vi några nya böcker. Det var en riktigt trevlig stund vi hade på tumanhand, dom stunderna är inte så många så det gäller att ta tillvara på dom. Det är rätt mycket trots just nu och det i kombination med min trötthet och mitt lite dåliga humör är inte så kul.. Men jag försöker..

 

Nu ska jag rycka upp mig lite och städa undan lite av veckans rådd så det är trevligt att inleda veckoslutet imorgon. Jag beställde faktiskt mat för första gången någonsin på nätet, så ska åka och plocka upp kassarna på hemvägen imorgon och sen blir det lite sykväll hemma hos oss. Inte vet jag vart jag ville komma med det här blogginlägget, kanske bara försöka få igång blogginspirationen igen. Kanske jag lyckas, kanske inte.

En reaktion till “Ditt och datt och ett försök att få igång blogginspirationen igen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s