Enjo

Ibland så tycker jag att jag inte gör så mycket annat än att städa.. Städar upp i köket, städar badrummet, tvättar, viker tvätt, plockar upp kläder och saker från golvet, dammsuger..

 

Alltid står det kassar i vägen som väntar på att åka iväg någonstans. Till roskis, tygspill som jag lämnar in i någon affär som tar emot sånt, saker som ska till loppis, saker jag ska ha till jobbet, mulleryggsäckar och gympakassar.

 

Det känns som att jag går igenom lådor och skåp mest hela tiden, ändå är det aldrig ordentligt städat.  

 

0B6E79EC B027 400B AB47 7BBF85C2BB78

 

Förra veckan hade jag en Enjo demo hemma hos oss. Enjo kommer inte att sortera och föra bort mitt skrot, men jag kommer iallafall att tycka att det är lite roligare (och framför allt miljövänligare och hälsosammare) att städa efter att jag fått mina trasor. 

 

Är du bekant med Enjo?

http://www.enjo.com/html/se

(Fixar en ordentlig länk då jag är vid en dator)

5 kommentarer på “Enjo

 1. Jep, har använt enjo i flera år 🙂 ogillar städning men numera går det smidigare då man slipper en massa onödiga rengöringsmedel. Dammtorkningen går som en dans (när jag väl håxar att använda dammhansken vill säga..), allt samlas i handsken som bara e att damma av. Fyndade dessutom i helgen en grovhandske åt mig 🙂 så nu går de smidigare att torka på utsidan oxå.
  Spegeltrasan e en favorit, enkelt å lätt å inga ränder.
  Å nej, e ej återförsäljare, jag e bara en super nöjd användare 🙂

  Gilla

 2. åå jag älskar enjo! alla kan vara med – det är inte hela värden om barnet/husdjuret plaskar i vattenhinken, det luktar inte starkt så man tappar andan – rent skall inte lukta nåt. Det går snabbt, smidigt och skojsiga färger på redskapen.

  Gilla

 3. Jag är lite partisk då jag sålt Enjo 2010-12. Men ja, jag använder ingrt annat. Vill ju inte att barnen eller vuxna heller ska andas in gift.
  Och bortsett från ekoaspekten rengör det ju på djupet, vilket inte vanliga trasor gör. Det är stor skillnad på resultatet, i början märks det bra då man just bytt!

  Gilla

 4. Enjo är väl ett slags mikrofiberdukar? Har inte speciellt sett det märket här i Frankrike men på sistone hamnat att städa rätt mycket och är helt begeistrad över mikrofiberdukar. Tar bort fläckar när man gnider och håller dammpartiklar på plats i stället för att virvla om dem.

  Gilla

  1. Enjo finns i Frankrike och genom Enjos hemsida, Enjo.com, kan du välja land och hitta kontaktpersoner i valt land.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s