Ändrade planer

Idag skulle jag vara på jobb, gå till företagsläkaren, gå på möte, ha eftis på jobbet och träffa ett gäng mammor till storebrors klasskamrater och gå på massage. Speciellt den där massagen hade jag sett jätte mycket fram emot. Men jag kom inte längre än till företagsläkaren och så tillbringade jag resten av eftermiddagen på jouren på TYKS.. Jag hade bokat läkartid för att jag i en veckas tid (främst på kvällarna) känt av att hjärtat slår ojämnt. Tänkte att det nog säkert är bäst att kolla upp (jag är väldigt dålig på att gå till läkare..) Det togs hjärtfilm och blodprov. Hjärtfilmen visade inget speciellt men i blodprovet fanns det tydligen något som läkaren ansåg att måste kollas upp. Så det var bara att snällt åka in till Åbo och sitta där och vänta. Där gjorde de precis samma sak bara att det tog fyra timmar. Och inget hittade dom heller.. 

 

Men 10 sekunder hjärtfilm hjälper ju inte tänker jag. Det är främst på kvällarna som jag känt av att hjärtat slår lite ojämnt och förstås så var allting helt normalt då jag var där idag.

 

Jag ska nu iallafall försöka att ta de lite lugnt, sänka kraven, och se hur det utvecklas. Det är snart en månad sedan jag blev flunssig och jag har inte riktigt ännu återhämtat mig efter det, och så lite vardagsstress. Tänker att det säkert beror på det. Men nu har jag försökt kolla upp det iallafall.

 

IMG 4

2 reaktioner till “Ändrade planer

  1. Oj nej och blä… Jag har rytmstörningar minst en gång i veckan. Det känns jätteäckligt trots att jag vet varför det händer. Jag vet också att det är tämligen ofarligt, men nog är det obehagligt ändå.
    Sluta stressa, om det kanske hjälper sig! I'm a lost case…

    Gilla

    1. Låter ju inte bra.. Ja.. att sluta stressa är ju inte så lätt. Det är mycket som ska hållas koll på och halva tiden ska jag hålla koll på allt själv. Vissa saker som andra kanske kan uppleva som stressigt tycker jag sen igen att är avkopplande.. Men inte lätt det där med balansen..

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s