Kreativt kaos

Jag (och en hög andra) har organiserings/rensningsiver just nu. Jag har dock lite svårt att fokusera på ett område så jag hoppar mellan skåpen. På tisdag rev jag ut en hög med tyg som jag tröttnat på och la ut en bild på Instagram och Facebook med frågan om någon ville ha något i tygen. Det var det, så en stor del är faktiskt nu redan uppklippta till mössor, byxor och klänningar.

 

image16

 

Men då jag får inspiration och syflow (fast jag bara klippt än så länge) så ser det fort ut så här.. Och dessa högar flyttades igår ner till köket där jag fortsatte att klippa. På veckoslutet hoppas jag att jag kan bjuda på en hög färdiga plagg.

 

image17

2 reaktioner till “Kreativt kaos

  1. Oj neej va fin klänningen (?) i gult med kaniner blir!! 😀

    Det där med kreativt kaos känner jag så väl igen. I tisdags hade jag sånt flow i jobbet att jag möblerade om ungefär överallt på en gång. Det var så trångt mellan lådorna på golvet att jag var glad åt att kundströmmen var väldigt gles den dagen 😉 Men det blev bra i slutändan. Som tur! Nu skulle jag bara behöva ha samma organiseringsflow på vinden så att vi skulle rymmas lite bättre. Och det är en hel del jag borde få bortsålt på loppis också.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s