En tur till Tallin

Igår gjorde jag och storebror en resa till Tallin. Egentligen var det meningen att vi skulle ha åkt med hans gudmor och samtidigt fått umgås lite, men eftersom hon fick förhinder, och jag hade bokat allt färdigt (buss och båt) så bestämde jag att jag och han åker oberoende. Och det var tur det för vi fick en riktigt givande dag tillsammans. Lyxigt och hälsosamt att resa bara med ett barn. Vädret var vackert, och Tallin är ju en så fin stad (i alla fall den gamla delen) så vi gick omkring i gamla stan i ungefär tre timmar och tittade på allt fint, pratade och njöt av det vackra vädret och kameran fick sig en avdamning.

Lite kort blir ju nog tiden på det här sättet, vi hann t.ex inte äta något i land fast vi planerat det. Men då vi inte var hungriga då ännu så kändes det lite onödigt. Det fick bli mat på båten istället denna gång.

Tallin är nog en så vacker stad och det finns massor med restaruranger jag gärna skulle besöka, så jag hoppas att vi nästa sommar skulle komma oss iväg dit och stanna lite längre än bara några timmar. 

Här följer en drös med bilder med en massa fina detaljer. Tänk om man byggde så här fortfarande. Fast Tallin ligger så nära så känns det ändå så mycket mera Europa än Finland där.

 

IMG 4836 horz

IMG 4842 horz

IMG 4845 horz

IMG 4849 horz

IMG 4854 horz

IMG 4864 horz

IMG 4883 horz

IMG 4892 horz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s