Höstlistan 2016

Nog måste jag ju också fylla i höstlistan, lite sent men bättre sent än aldrig eller? Dessutom blir det ju officiellt höst först imorgon. Listor är kul och också en orsak att blogga. Var så goda!

 

image66

Vad kommer du äta i höst?

Många goda middagar som min man har lagat, egna hönsägg, mindre roliga middagar som jag själv har lagat då min man är på jobb, sen hoppas jag att jag skulle komma igång med att äta lite mindre kolhydrater igen..

 

 

Vad kommer du dricka i höst?

Vatten, kaffe, rödvin och te.

 

image62

Vilken blir din favoritmöbel i höst?

Sängen på natten och soffan på kvällen. Så hoppas jag att jag också kommer att trillbringa en del i mitt syrum sittandes på min systol. 

 

 

Vilket klädesplagg kommer användas flitigt i höst?

Antagligen de gamla vanliga som nu ligger i skåpet. Min svarta trikåtröja som jag fick av en kollega använder jag typ alla dagar. Enkla byxor och mycket grått, svart och vitt är det just nu. 

 

 

Hur kommer den typiska höstdagen se ut?

Tidiga väckningar, släppa ut och mata hönsen, föra iväg lillebror till dagis, åka på jobb, ringa till storebror och säga att han ska gå till bussen (då pappan inte är hemma och då han börjar först kl.9.00) vara på jobb, åka och hämta lillebror, åka hem, äta och pyssla på lite här hemma, mata hönsen, lägga barnen, stänga in hönsen, ta en lugn stund i soffan, läsa en stund innan jag somnar.

 

image63

 

Vad kommer du läsa i höst?

Mera böcker än på länge hoppas jag. Just nu håller jag på med Isprinsessan av Camilla Läckberg och vill läsa också hennes andra böcker, Livet och patriarkatet av Peppe Öhman ligger och väntar och sen fick jag några andra tips tidigare i sommar. Och bloggar såklart.

 

Vad kommer vara din största förändring i höst?

Jag har så stora barn nu så vi ska gå på kurs tillsammans! Akrobatik och parkour! Så spännande! Och så hönorna såklart som ska tas omhand.

 

image64

Vad kommer vara din största utmaning i höst?

Att orka med vardagen.

Vad är det bästa med din höst?

Jag tycker om hösten. Den här hösten tror jag att det är det att jag har såpass stora barn så vi kan göra utfärder tillsammans utan desto större planering, hönsen och att mysa på kvällarna med mycket ljus. Och några trevliga träffar, resor att se fram emot.

 

Vem kommer du mysa med under filten med i höst?

Med min man och mina barn.

 

image65

 

Bilderna är fixade med appen Prisma

2 reaktioner till “Höstlistan 2016

  1. Hej! Jag har bott i Frankrike mer än de senaste 45 åren. Språk ändras. På min tid hette det datamaskin 😀 Nu undrar jag, i alla dina undertitlar tycker jag det saknas ett "att". Det låter så engelskt, what will you eat etc, naturligtvis inte what will you to eat. Men på svenska… är det sätt du skriver normal svenska i Finland nu?

    Gilla

    1. Du har helt rätt! När jag läste rubrikerna högt så låter det ju konstigt. Nu är det dock en lista som jag kopierat av någon annan så har inte skrivit rubrikerna själv. Jag hade nog lagt in "att" på många ställen.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s