Ny vecka och mycket att se fram emot i höst

Nu vecka och nya möjligheter. Nu då hönorna äntligen har flyttat in (största delen av helgen gick åt till att beundra dom) så ser jag fram emot att börja ta tag i alla de där sakerna som har blivit liggande då vi har haft så mycket att göra inför hönornas ankomst. Jag ser fram emot att städa upp lite i knutarna här hemma, föra saker till loppis, till roskis, läsa färdigt den där boken jag påbörjade för länge sen och påbörja de jag vill läsa, titta igenom de avsnitt av sommar med Ernst som jag somnat till, sy sådant som börjar behövas (och sådant jag vill ha) till barnens klädskåp. Storebror har vuxit så mycket i sommar så alla byxor är för korta. De flesta har också hål på knäna så tänkte försöka fixa till dom lite så han kan ha dom ännu ett tag. Jag vill också plocka bort de sista blåbären som växer precis bakom huset, städa upp i källaren och komma ifatt skolstarten. Vi får ha pappan hemma ännu en och en halv vecka, sen börjar vardagen helt på riktigt då han åker på jobb och lillebror börjar sista året i dagis.

 

Och hösten innehåller en hel del roligt program att se fram emot. Jag och min bästa vän ska ta en dagstur till Tallin i september, i oktober åker vi till Österbotten och ordnar klassträff där och så får vi även besök av syster och man för brunchträff (uppgiften vi fick på deras bröllop) och i November SKA jag gå på bloggala i Vasa! Sen börjar ju redan jultiden och allt vad det innebär. 

 

image47

Idag ska vi dessutom fira pappan  i huset som fyller år. Jag är löjligt stolt över hur bra presenter jag har lyckats hitta till honom. Ha en fin vecka alla!

En reaktion till “Ny vecka och mycket att se fram emot i höst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s