Födelsedag!

Idag för en vecka sedan var det min födelsedag! Jag har nu uppnått åldern ”halvvägs till sjuttio”. Känns ganska konstigt men helt okej faktiskt. Eftersom pappan var på jobb så och det var skolavslutning så blev det inte så mycket firande. Men nu är han hemma, det är fredag igen så nu står han och kokar hollandaise.

 

image9

 

Före det åkte han och storhandlade och jag torkade av hyllorna och flyttade om lite på dom. Ställde t.ex. tavlorna där, såg tavlor på kökshyllor på en bild och tyckte det såg snyggt ut. Allt pastell förutom det ljusgula är bortplockat just nu.

 

image10

 

Presenter känns inte så viktiga mera i den här åldern, men nog blev jag ju såklart glad för en flaska skumpa (som avnjuts ikväll- jag var ursprungligen på väg till Åbo för att inta samma dryck med vänner men eftersom jag varit flunssig hela veckan så orkade jag inte..) en lego friends förpackning som är precis jag (hon syr, bloggar och fotograferar) samt en bra film (som jag redan somnat till denna vecka). Tack!

 

Önskar er en trevlig helg! Skönt med lite ledigt. Är ännu ganska förundrad över att mitt kalasinlägg fick så stor spridning och att mitt besöksantal denna vecka har varit helt galet! Min syster berättade idag att även hennes kollega delat inlägget! (En av många) Tänk att jag äntligen lyckats skriva någonting viktigt!

 

Det här blir nu mest babbel, så nu lämnar jag er och ska umgås lite med min man som står och fixar i köket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s