Klänningstips!

Hej på er! Nu ska ni få ett tips, men jag tror att ni måste skynda er! Just nu på Lidl säljer de maxiklänningar i trikå (finns svart, grå/vit randig och aprikos) för 8 €. Jag köper nuförtiden nästan alla trikåkläder (linnen, toppar, leggings) från Lidl då deras kvalitet är mycket bättre än många andra affärers kläder. Men ta en storlek mindre än vad du brukar!

 

IMG 3630

 

Jag nappade den sista svarta och en grå/vit randig i rätt storlek nu på eftermiddagen i St:Karins. Den är superskön och tror att den kommer att bli en favorit i sommar!

(Jag förde bort sammanlagt nästan två sopsäckar med kläder idag, så tyckte att jag med gott samvete kunde fylla på med lite nytt.)

Och tänk att jag efter snart tio år först nu har kommit på att det finns en fin bakgrund bakom huset att fota på! I ju för sig har här ju varit en hög med plankor nu i två år, så kanske inte så konstigt att jag inte kommit på det tidigare..

3 reaktioner till “Klänningstips!

  1. Lidl har faktiskt ett bra klädutbud tycker jag också, och riktigt bra kvalitet. Nån dag står vi väl ännu och rycker i samma kjol där i Kaarinas Lidl 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s