Den bästa väskan

Jag har hittat den ultimata Muminmammaväskan. Förra sommaren var jag i Tallin och där besökte jag för första gången butiken River Island. Jag fattade genast tycke för deras väskor, men köpte inget. La väskorna på minnet, och senare på hösten åkte ”jugubben” till Tallin och under granen fanns det sedan en supersnygg och praktisk väska.

 

IMG 3034

 

Efter att jag fotat Petra igår, så tog hon också några bilder på mig. Jackan och skarfen köpte jag på loppis för sammanlagt 8 €.

 

IMG 3035

 

Att posera är verkligen inte min starka sida.. Men nu har jag önskat mig (och också beställt för att underlätta för pappan) en trådlös fjärrutlösare till kameran i födelsedagspresent, så jag hoppas att kunna bjuda på mera bilder på mig själv i fortsättningen.

 

IMG 3039

 

Men väskan ja. Den har många positiva egenskaper. Den är snygg, stadig, rymmer mycket (förutom förnödenheter som plånbok, telefon och nycklar så ryms också min kamera och extra objektiv här) och så har den remmar så den går lätt att slänga upp på ryggen. Inga sjuka axlar med andra ord.

 

IMG 3042

 

Nu vet jag inte om de har just denna väskan i sitt sortiment just nu, men jag tycker att det skulle vara konstigt om de inte hade det, då den är så praktisk. Jag är väldigt nöjd med den!

2 reaktioner till “Den bästa väskan

  1. Oj så snygg! Väskan skulle jag gärna ha också. Mina axlar gillar inte väskor men den där borde vara mumma för sjuka axlar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s