Vägen till den här kvinnans hjärta

Har jag sagt att jag älskar mat och att jag älskar min man? Speciellt kombinationen av dessa. Nåja, så är det ju nog och han kan det där med att bjuda på exlusiva middagar med jämna mellanrum. Igår var det just en sån dag. Så där att man sitter och pustar och stönar att ”oj sååå gottttt” så man knappt hinner sväja maten.

 

IMG 0021

 

Till förrätt blev det sparris med limehollandaise och knaperstekt bacon.

 

IMG 0029

 

Ett gott fredagsvin till såklart

 

12912652 1712468315708778 88461113 n

Till huvudrätt blev det lammrostbiff med selleripuré, rostade rotfrukter, rödvinsreduktion och limeemulsion. Vackert dessutom! Just nu är det tydligen modernt att smeta ut maten längs med kanterna. Han kan nog han.

Idag har vi inte alls haft det lika lyxigt. Ut i blött och regn och kånka plankor och annat skrot. (Ni anar inte hur mycket det finns efter fasadrenoveringen..) Vi skulle egentligen begrava en hare som kom fram bland en gammal dörr som vi förde bort, men någon hade hunnit före.. Så vi blev ute ändå och passade på att fortsätta att röja. Vi har redan fört en hel del lass med gamla plankor och annat rosk. Och mycket finns ännu kvar. Kanske vi ännu en dag har en fin upstädad gård.

Ha en skön lördag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s