Kök och fredag

Så var det fredag igen! Det är inte klokt hur veckorna går. Om tre veckor är det vappen.. Och snart är det sommarlov. Idag tänkte jag bjuda på lite bilder som jag tog då Camilla varit här för två veckor sedan. Passade på att fota lite då det var städat 🙂 

Här ska ni få se vårt kök som vi är så nöjda med! Köket är ungefär ett år gammalt och kommer från Ikea. Det är en blandning av nytt och gammalt. Vedspisen är vi också väldigt nöjda med och helheten. Här trivs man!

IMG 9849

 

Vi tycker om att bjuda vänner på middag, tyvärr händer det inte så ofta.

 

IMG 4

 

Lite grönska i fönstret i form av färska örter

 

IMG 2

 

Sist och slutligen var det inte så mycket som vi inhandlade då vi lagade köket. Nedre skåpen, hyllorna och fläkt och spis och ugn.

 

IMG 3

 

Kökapparaterna har vi varit nöjda med. Vinhyllan byggde min man själv då det blev ett passligt mellanrum mellan skåpen.

 

IMG 9867

 

Vedspisen är en av de investeringar vi gjort i vårt hus som vi är mest nöjda över. Den fanns alltså inte här då vi flyttade in. Den värmer fint kyliga vintermorgnar och går utmärkt att steka mat på också vid behov.

 

IMG 5

 

Matbordet har flyttat plats många gånger, just nu är det i ”matsalen” som tidigare var mitt syrum. Ringarna från Polkuped är mitt i allt sammans, men det innebär bara att de också används. (Gjorde just själv också en volt efter ett glas fredagsvin..)

Ha en riktigt skön helg nu alla! Här ska vi fortsätta röja (har äntligen kommit igång med att föra bort alla gamla plankor och annat skrot från fasadrenoveringen) och imorgon har båda barnen en lektäff hos kompisar. Sen utlovas det god mat och annat som hör en trevlig helg till.

En reaktion till “Kök och fredag

  1. Vi har oxå funderat på IKEA-kök och speciellt på köksapparaterna. Kul att läsa att ni har varit nöjda med fläkt, spis och ugn ☺

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s