Klossbutiken-himlen för legofantasten

Här kommer en del av fortstättningen på vår lyckade påskresa. På lördagen efter att vi ätit frukost, packade vi ihop oss och åkte till Klossbutiken. Den här 1000 kvadratmeter stora affären är Sveriges största legoaffär. Här finns det mesta i lego du kan tänka dig och även ett stort rum där man får bygga vad som helst av lego. Ni kan gissa att pojkarna (både stora och små) var saliga. Jag rekommenderar verkligen ett besök om ni har vägarna förbi Örebro! (Som annars också är en trevlig stad, 2,5 h med bil från Stockholm)

 

IMG 8

 

Utsikten var också vacker och intresserade mig aningen mera än innehållet i affären.

 

IMG 9963

 

Även utsidan var riktigt fin. Hela denna byggnad var alltså fylld med lego.

 

IMG 9967

 

Stort rum att leka och bygga i!

 

IMG 9970

 

Just här var vi de enda i rummet, men det var för att vi kom just då de öppnade. Det fylldes på med ganska mycket folk sedan medan vi var där (nästan två timmar..) fast affären ligger helt ute på landsbyggden.

 

IMG 9998

 

Att vara i en så här stor legoaffär utan att köpa något är nog lite svårt..Iallafal för den legointresserade. Pappan (som hör till de legointresserade) hittade en låda som han länge tänkt köpa, barnen fick var sin liten låda och jag satsade på rejäla klossar som passar in i inredningen i barnens rum. De här är inte de största som finns utan i lunchboxformat. Jag vet inte om vi kommer att transportera så mycket mat i dom dock, men de är lämpliga för småprylar i barnens rum hade jag tänkt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s