Hyllstädning

Härligt att ljuset återvänt! Igår var vi på utfärd till skogen och tog paus vid en grillplats och grillade våra medhavda korvar och njöt av solen. Vi var inte de enda som tyckt att detta var en bra idé, som mest räknade jag till 24 personer (kanske fem familjer) där i mitt i skogen. Kul att dessa platser utnyttjas!

Vi har också fixat taket i matsalen. (Där har i flera år varit ett fult hål, då vi trodde att det skulle finnas pärlspont under, vilket det inte fanns.) Men nu fick vi äntligen tummen ur, handlade takpanel på onsdag och har ivrigt knackat upp den nya panelen. Tyvärr nog så tog den slut 1 meter för tidigt! Alltså det fattas inte ens en hel ”planka” utan vi måste såga den sista på hälften. Så frustrerande. Men jag efterlyste panelen i en lokal köp och sälj grupp på fb, och tror att vi fick napp! Hoppas det!

IMG 9753

Då vi nu en gång höll på, så ordnade jag lite i vardagsrummet också. Vi hade en hel del böcker i tv-hyllan förut, men eftersom den nästan börjat bågna, så flyttade jag böckerna till den här hyllan. Rensade ut en hel hög tidningar också som jag ska ta med till landet. Även några böcker med lantligt/shabby chic tema rensades ut. La ut den till salu, så hoppas att någon vill ha dom.

Imorgon börjar vardagen för hela gänget igen. Den här sportlovsveckan har känts helt superlång. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s