Helgen som gick

Så var helgen snart slut igen. Jag hade egentligen tänkt göra flera inlägg om lite olika händelser under helgen, men nu blir det nu bara ett inlägg denna gång.

Igår sydde jag upp en före detta kollegas dotters balklänning. Vilken drömklänning det var! Inte någon liten fåll där inte. Tänk om man själv fått ha en så vacker klänning! Försökte minnas vad jag hade på mig då det var ”abibal” då jag själv gick i gymnasiet men minns inte så mycket alls från den tillställningen. Eller deltog jag ens? Kan hända att jag hade en gammal klänning från min mormors gömmor. Tror att den var pink, lång och säkert riktigt fin. Men det var inte riktigt samma sak då som det verkar vara idag.

image30

Annars har det varit en trevlig helg på många sätt! Sevendays fyllde 1 år och dom där i Vasa fick fira det. I något skede ska jag nog försöka ta mig till Vasa då det händer något där som har med Sevendays att göra. Själv har jag varit med ungefär halva tiden och har inte ångrat det en sekund!

Igår var vi också bortbjudna till våra vänner och hade en riktigt lyckad kväll. Det blev lite sent då vi började se på Melodifestivalen. Vi ville ju se hur det gick för Krista. Och bra gick det ju, men tyvärr räckte det ju inte.

Idag har vi varit på inrednings- och byggmässa. Tyvärr var det lite för lite inredning och för mycket värmesystem för min smak. Hade gärna kunnat vara mera inredning. Men lite idéer och inspiration snappade vi upp iallafall. På hemvägen tog vi en tur via Ikea. Det blev lunch och lite små nödvändigheter.

Hemma igen tog jag en två timmars tupplur! Sen satte vi upp lister runt två fönster i matsalen och åt en god middag. Sen spelade vi ännu lite legospel och pappan lärde storebror några kortspelstrick.

Bara barnen somnat ska vi slänga oss i soffan och slöstirra på tv. Och glad vändag såklart! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s