Stjärnor till far

Jag har de senaste åren sytt några t-shirts till min pappa, och han använder någon av dom nästan varje gång vi ses. 🙂 Det har blivit rätt mycket ränder, så den här gången (en försenad julklapp) körde jag på stjärnor istället. Ett nytt lite större mönster också, så vi får se hur den passar. Om inte annat så blir det säkert en bra pyjamasblus 🙂

image1 20

image2 14

image4

Var helt kul att damma av symaskinerna igen efter ett tag. (Okej, jag var tvungen att dammsuga bort allt damm som samlats..) Ett tag sen jag sytt senast. Inte så lätt numera då jag numera har symaskinerna inne i ett skåp och alla tyg på övrevåningen.

Sjuklingen mår för övrigt bra nu, så imorgon blir det vardag igen. Fast sen blir det ju veckoslut genast. Planen är att på något sätt träffa mina föräldrar (vi åker dit eller dom kommer hit) för sen tar det ett tag innan vi hinner se dom igen.

3 reaktioner till “Stjärnor till far

  1. Fin! Tänk så härligt det skulla vara att ha ett sy och pysselrim där symaskin och allt skulle få stå framme. Drömmen! Jag inbillar iaf mej att jag skulle sy och pyssla mycket mer då..,

    Gilla

    1. Ja, tidigare hade jag ett syrum men det blev ett legorum istället.. Så inte riktigt lika lätt numera att sätta igång att sy. Det jobbigaste är nog säkert att man måste städa undan efter sig varje gång..

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s