Trodde vi hade klarat oss..

Men inte.. Den där ilskna lappen på dagis har stirrat på mig nu i två veckor, så det var ju att vänta. Men man hoppas ju alltid att man ska klara sig undan. Magsjukan..

Lillebror först i tur. Han klagade redan på kvällen att han hade ont i  magen. Jag hade just somnat då han kom in i vårt rum och sa att han ”sover dåligt”. Jag frågade om han ville ha vatten men han gick in i garderoben. Jag frågade vad han sökte och han sa ”rena kläder”. Sen blev det hela rumban med att rafsa ihop allt från sängen. Han hade precis missat med att pricka storebror tack och lov. Barnet i duschen och var så tacksam denna gång att pappan är hemma just nu. 

Vi bäddade rent bredvid vår säng med spyhinken emellan oss. Inatt har han spytt sex gånger tror jag. Eller till slut kom det ju inte så mycket mera..

Stackarn. Men jag förvånas alltid över hur förståndiga barnen blir, speciellt vid magsjuka. Han klagade inte alls och var jätteduktig och prickade hinken alla gånger. Ville också dricka mycket vilket ju är bra, även om han inte fick behålla så mycket.. Han var mera som 14 än 4. Pratade med en vuxen röst om viktiga saker. 

Nu håller jag bara tummar och tår stt jag själv hålls frisk (och de andra också såklart) för imorgon ska vi åka till Helsingfors med jobbet och bygga utställning..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s