Grått och gult

Nu är väggen färdigmålad! Och jag måste säga att Ellosfärgen var väldigt bra och lätt att jobba med! Strittade nästan inte alls (ibland är man ju helt prickig på armarna då man rollat en vägg..) och ytan är matt och fin. Nu börjar det lite klia i fingarna att sätta igång med att inreda rummet! Men ännu ska ju resten av väggarna tapetseras och sängen byggas. Men planen är att det ska ske under nästa vecka. Men man vet ju hur det kan vara med planer ibland..

IMG 9515

Hyllan ska målas. Jag köpte den via Blocket och det var ett himla sjå att få den. Jag beställde den till min systers svärföräldrar i Örebro (för det var meningen att vi skulle hämta den då vi var där) men så hade den fastnat i posten, jag fick inte tag på försäljaren och vi hann åka hem innan den kom. Sen åkte den till Umeå och sen tillbaka till Örebro då dom flyttade dit. Där fick jag den sen ett halft år senare. Och sen var den tyvärr inte alls så fin som jag förväntat mig.. Inte i teak som jag trodde utan nån ful furuyta. Så därför ska den målas. Mycket större än vad jag förväntat mig var den också. Vet inte ens om det är en äkta stringhylla, för har aldrig sett modellen förr.. Men upp på den där gråa väggen ska den iallafall och jag tror att den kommer att bli svart. Men förslag på andra färger kan jag nog också ta emot med öppna armar. 🙂

IMG 9511

Stolen har ni ju sett förr, och den har redan länge varit gulmålad. Kommer att passa så bra in här i rummet nu. Den gula molnlådan innehåller småbilar och roboten köpte vi i Nora på sommaren. Finns två. Av både stolar och robotar.

Så det är i den här färgskalan vi försöker hålla oss och jag tittar in i min pinteresmapp med gul/grå/svarta barnrum med jämna mellanrum för att inspireras. Det största ”problemet” nu är att intala barnen att de vill ha en sån här bilmatta istället för den de nu har. 🙂

En reaktion till “Grått och gult

  1. Det är alltid samma sak när man renoverar. Helst av allt vill man bara knäppa i fingrarna och så är grovjobbet klart och man slipper in och inreda! Liksom hoppa ett kapitel framåt.
    Jättefin färgskala!
    /Kitty

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s