Minecraftkalas!

Alltid lika skönt då ett kalas är över och speciellt då det gått över alla förväntningar. Vi körde på traditionellt hemmakalas i år och alla gästerna (alla 5 pojkar från klassen + barnen här hemma ) verkade tycka att det var hur bra som helst! Först åt barnen lite Minecraftinspirerade godsaker. Tårtan skippade vi (av erfarenhet: barn tycker inte om tårta) och körde med ”gräsrutor”, melon, kex och popcorn istället. Det såg lite snålt och klent ut men var precis tillräckligt mycket. Gräsbitarna har vi kvar av till morgondagens kalas, men det andra tog helt slut.

IMG 9452

image2 13

IMG 9456

Då magarna var mätta, var det dags för Minecraftbingo. (Tack Pinterest!) Alla vann en ”lightstick” och en slickepinne. Även ett bokmärke med en Minecraftfigur fick alla med sig hem.

IMG 9457

Sen var det dags för paketöppning. Vi körde med ”den som flaskan pekar på” får ge sin present. Fina presenter med väldigt varierande innehåll!

IMG 9461

Då presenterna var öppnade körde vi ut hela gänget och så åkte vi pulka tills kalaset var slut. Perfekt avslut om man frågar mig, och även mycket lättare för föräldrarna att få med sig barnen hem. Och så lite frisk luft på köpet (kanske lite väl frisk då det plötsligt var -17 grader..) och lite få springa av sig sockerfyllan. (Även om de flesta mest åt popcorn och melon..)

image3 2

Som sagt, fina presenter! Spel, lego, godis, mjukisdjur, bok, skattkista och kikare och ett besök till en ormutställning om en vecka.

IMG 9468

Nu ska vi fira lite lördag, elda så vi får lite varmt och imorgon är det dags för nästa kalas. Den riktiga födelsedagen firar vi på måndag.

3 reaktioner till “Minecraftkalas!

  1. Här har vi också haft kalas idag. Vi gjorde tvärtom och skippade allt extra förutom tårta. Jag ska skriva ett blogginlägg om det så fort jag har återhämtat mig från hangovern 😉 Men kul, också vi firar den riktiga födelsedagen på måndag!

    Gilla

  2. Oj vilken häftig dukning! Tycker det är så kul med teman och bingot var ju en rolig grej! sånt borde man ha till varje kalas! Tack för roliga tips! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s