Besatt och stillös

Är det bara jag som ibland blir som besatt av att googla/kolla på pinterest/tori m.m, m.m då jag fått för mig att jag är intresserad av någonting/vill köpa någonting eller vill göra någon förändring?

Just nu är jag helt besatt av Paris.

Vad vi ska göra då vi åker dit i Maj, och fram för allt (löjligt nog för det har aldrig tidigare hört till mina intressen) vad jag ska packa med mig! Jag tänker köra på en klassisk och lättmatchande packning för en gångs skull. (Brukar sällan lyckas med det..) Det har lite blivit som ett projekt, men jag har som mål att samla ihop alla de där ”måste ha kläderna” för att få ihop en sån där packning som finns på de där inspirationscollagen. Jag som aldrig ens varit speciellt intresserad av kläder och mode. Hittills har jag skaffat en beige trenchcoat och en blåvitrandig (helt ny) trikåblus via Tori, en svart polotröja och svarta jeggings (eller vad det nu heter..) från Lidl av alla ställen. En svart trikåklänning ska jag sy har jag tänkt. Och så lite enfärgade blusar och leggings på det och bekväma skor och lättmatchade accessoarer såklart.

Känner mig faktiskt lite fånig och ytlig men så är jag också lite stillös för tillfället. Eller så har jag kanske alldeles för många stilar egentlligen och kan inte bestämma mig för hur jag ska ha det. De där lättmatchade basplaggen har ett tag saknats i min garderob.

Idag morse då jag gick till bussen såg jag så här tjusig ut t.ex.

image6

2 reaktioner till “Besatt och stillös

  1. Inte så lätt att vara tjusig i den här kylan, inte om man vill hålla sig varm!

    Det där med att bli besatt av att leta nåt på Pinterest är du nog inte ensam om. Jag kan bli just sådär besatt jag också, fast det gäller sällan kläder utan mest något i inredningsväg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s