Gymnastikredskap och Minecraft till 8-åringen

Snart blir storebror 8 år! ÅTTA ÅR! När hände det liksom? Hans födelsedag kommer ju ganska fort efter julen så det är alltid lite planerande så att alla önskemål inte uppfylls under julen. Vid födelsedagen ska vi ju dessutom ha både kompiskalas och ett mindre kalas för familj/släkt och gudföräldrar så det lär ju komma en och annan present där också. Själv sa han att han gärna skulle få en sån present där han får göra någonting tillsammans med givaren. (En gång gav han själv en sån present och det gillade både han och mottagaren) Kanske någon nappar på det? Gå på bio tillsammans, eller göra något annat kul.

Presenter från oss kommer detta år att vara en repstege och en slackline från Polkuped. Passade på att köpa nya band till ringarna han fick förra året också som inte slamsar omkring lika mycket. Ringarna har varit i daglig användning, så är det någon som ännu inte har dessa så rekommenderar jag varmt! Vi hämtade ut paketet på söndag och han vet att innehållet är till honom, men kan inte komma på vad det kan vara så det är såå spännande!! (Jag har tipsat om att det går att använda både ute och inne) Den där linan är jag själv också väldigt ivrig på att testa. Månne det går fast det är snö ute?

Sen kommer han också att få sitt efterlängtade Minecraft spel till Playstation, (som tänkte avslöjas då vi bakade muffins då pappan gömt det i lådan där jag trodde att vi har muffinsformar..) trista men behövliga strumpor och en klocka. Kanske han blir lite ivrigare på att förstå sig på tiden då..

 

Vad önskar sig era 8-åringar? 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s