Vardagsbloggen

Men det var ju inte så farligt alls! Att blogga lite alltså. Och som många redan konstaterat, den bästa lösningen på bloggtorka är att – blogga. Så här kommer ett väldigt vanligt vardagsblogginlägg.

Morgonen började lite komiskt. Åkte iväg med barnen, ganska stressad som vanligt. Förde storebror till bussen och reagerade inte i detta skede ännu över att något var konstigt. Men då vi körde vidare från hållplatsen med lillebror, så var det ett väldigt konstigt klonkande ljud under bilen. Jag sänkte ljudet från radion då jag först tänkte att det var någon konstig musik som jag inte förstod mig på, men det slutade inte.. Så jag var tvungen att stanna. Var vid det här laget redan lite försenad i tidtabellen så istället för att göra en stor undersökning av bilen, så ringde jag till Peter som såklart sov ännu. Frågade om bilen haft konstiga ljud igår, och det hade den nog inte. Och han frågade ifall jag dragit ut motorvärmaren innan jag åkt iväg. Hoppsan.. det hade jag ju inte gjort.. Så där var problemet. Tur denna gång.

Annars har det varit en ganska bra dag på jobbet. Vi pysslar på inför julmarknaden nästa vecka (välkomna alla Pargasbor och andra också såklart!) La upp en bild på min Instagramprofil på vårt kreativa kaos. Strömsö gillade bilden så det var ju lite kul 🙂

image1 17

 

Mindre kul idag har väl varit det att båda barnen busat i dagis/skola och fått tillsägelse/anteckning på Wilma. Det innebär spelpaus det och eftersom de fortsatte busa hemma så blev det ingen julkalender hemma heller. Hårda bud nu, men vi måste få någon ordning på deras olydighet. Så istället för att spela härjade de på med en madrass i trappan och var så flamsiga. Vi fick avsluta kvällen med att skilja åt barnen och Peter skötte kvällsmål och jag hoppade i badkaret med ett barn i taget. Det brukar vara det enda som fungerar då de blir alldeles för vilda. Tyvärr är ju det inte möjligt veckorna jag är ensam hemma, så då blir det ofta ganska kaotiskt..

Sen har jag faktiskt målat lite på mitt evighetsprojekt – min sekretär – där jag egentligen vill ha min bloggplats. Nu är den där som datorn råkar vara för stunden. Kanske jag får den färdig under veckoslutet.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s