Har någon sett min blogginspiration??

Alltså VAR är blogginspirationen? På samma plats som solen kanske och brinner upp. Nej, jag vet inte.. Det är mörkt då man åker iväg på morgonen och mörkt då man kommer hem. Och skulle det inte råka vara det så är det ändå så stökigt och fult på gården så man får blunda då man går förbi.

Mitt humör är upp och ner (pms av den svårare sorten) jag är trött och alldeles för lätt irriterad på barnen. Nätet fungerar inte ordentligt (var tvungen att skriva detta blogginlägg i ett skrivprogram först då jag för en gångs skull fick lust att skriva något, tills jag insåg att jag dragit ut sladden till modemet..) Och så hittar jag inte min yttre hårdskiva, (där jag tänkte söka efter en julig bild från förra året) det är ju så mörkt så man inte ser något! (okej, vi har ju lampor faktiskt, men ändå..)

December brukar vara en bra tid, men just nu känns det mest bara skruttigt och jag hoppas det vänder snart..

På fredag händer det iallafall något skoj då Sevendays julbilaga kommer ut med Vasabladet! Och jag är så stolt över att vara en del av den denna gång! Så håll upp ögonen!

Annars brukar ju också december bjuda på rätt mycket program, så även detta år. Denna första decembervecka ska jag på två julfester, gå på barnteater och fira självständighet och en 40-åring. Nästa vecka är det dagisjulfest, julmarknad på jobbet, julpyssel träff och julmarknad. Veckan därpå är det julfest på jobbet, julfest i skolan och så är det plötsligt jullov. Vi inleder med att åka till Stockholm med familjen och inleda julfirandet. Måndagen därpå kommer vi hem och så är det plötsligt jul. Pappan är på jobb denna jul så det är ju rätt trist såklart, men vi åker till mormor och morfar och firar med dom och Petra och Daniel. Och jag har ju faktiskt över en vecka ledigt. 

Så nog blir det väl bra ändå.

IMG 8102

Eftersom jag inte tycker om att blogga utan bilder, så slänger jag in en bild från i somras då vi var ute och gick på landet. Om ja sluter ögonen kan jag nästan känna dofterna och höra ljuden från den kvällen. (Och det gjorde jag också, för att klara av tiofingersystemet hör till mina specialkunskaper)

Tack och hej och hoppas återkomma med lite positivare tankar en annan gång. Men nu har jag typ bloggat iallafall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s