Helgrapport

Förutom att vara på föreläsning idag, så firade vi ju lite Halloween igår. Vi hade övernattningsgäster och kvällen var riktigt kul. Någon speciellt lyxig måltid lyckades jag inte bjuda på, men det är skönt att kunna bjuda hem vänner som inte har problem med att en bara bjuder på tonfisksallad 🙂

Jag återanvände min fladdermus dräkt, men denna gång kletade jag en del kajal runt ögonen.. Min ena gäst blev vid något skede lite trött på att jag kletat ut sminket, så hon skulle putsa upp mig. Men det slutade med att jag var helt svart i ansiktet..

image1 2

Barnen vaknade såklart ganska tidigt, så är rätt trött nu så sängen kallar. Men en riktgit trevlig kväll hade vi och i något skede börjae vi titta på gamla bilder, och konstaterade att det är 10 år sedan vissa av bilderna var tagna!

Efter föreläsningen skramlade jag ihop mig och pojkarna och så gick vi ut för att Geocacha lite. Med ganska dåligt resultat tyvärr. Vi var på fyra ställen, men hittade inget. Inte vet jag hur vi var så dåliga på att söka, eller om de bara var så väl gömda. Vi var ute en god stund, och det var nästan mörkt då vi kom hem. 

image1 14

 

Har ni några geocaching tips? Är det någonting ni brukar hålla på med? Vi ska nog göra ett nytt försök med dessa som vi inte hittade och nästa gång ska vi släpa pappan med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s