En kondom i jackfickan

Jaha, det var ingen som brydde sig om min handbollsångest. Kanske är jag bara konstig då. Det är jag kanske 🙂 Idag har jag bl.a gjort lite konstiga saker. Jag har t.ex. tankat 90 liter diesel och gått omkring med en öppnad (tack och lov ovanvänd) kondom i jackfickan hela dagen. Hur den kom dit? Den hittades i i morse i bilen som vi kör med på jobbet. Lär ska ha hamnat där igår av en slump fick jag höra. Den lär ska ha doftat apelsin, och så var det någon som ville ta reda på om det verkligen var sant. Jag har vid flera tillfällen stoppat ner handen i fickan och upptäckt att den låg kvar, men hunnit glömma bort det innan jag kommit till en roskis. Antagligen kommer jag att glömma bort den nu också efter att jag skrivit det här, och så kommer den att flyga upp på rullbandet då jag går och handlar imorgon 🙂

Det om det.

Nu är det ju då halloweenfest imorgon både på eftis och på jobbet. Jag har inte ännu bestämt mig för vad jag ska klä ut mig till. Men har några alternativ.. Ifjol var jag en docka. Max ska ju vara Dracula, men var inte så ivrig mera då två flickor hade påstått att Dracula har flickläder. Suck.

Jag hittade faktiskt också en pumpa i butiken idag. Men Theo håller nu på och leker att den är en fotboll, så vi får se om det finns något kvar av den imorgon..

Nä, nu ska jag rycka upp mig, plocka upp efter maten, hjälpa Max med läxan och packa ner alla halloweensaker jag har så jag får med dom till jobbet imorgon. Och fixa min egen dräkt.

IMG 5633IMG 5635

Så här ”tjusig” var jag ifjol.

2 reaktioner till “En kondom i jackfickan

  1. Haha lustigt med kondomen!
    Men fy vad arg jag blir – att någon kommer med onödiga kommentarer till Max om flickkläder 😦 Hoppas han står på sig och ändå vill vara Dracula! Puss från moster P!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s