Halloween på kommande

Är det mindre halloween i butikerna i år? Eller beror det bara på att Tiimari inte finns mera? Eller att jag inte gått så mycket i butiker. Jag hittade inte ens en liten riktig pumpa i butiken i år.. Eller kanske de var slut? En ordentlig hylla med allt möjligt krääsä hade dom nog på citymarket igår iallafall.. Barnen skulle ju ha velat ha allt såklart. Jag tänkte att jag skulle vara snäll och lovade att vi skulle göra ett flygande skelettspöke då vi kom hem istället för att köpa ett.. Vi försökte nog med ståltråd, tyg och allt möjligt, men det blev nog inte till någonting.. Idag däremot sydde jag en Draculacape till storebrors halloweenfest på eftis. I ”god” tid för en gångs skull då festen är först på fredag. Han blev nöjd och jag blev nöjd 🙂

image1 12

De övriga kläderna hade vi från förr (och den uppmärksamme ser att lillebror som absolut skulle vara med på bilden står med handen i byxorna.. väldigt typiskt lillebror att göra något sådant..)

Ikväll skickade vi iväg pappan på jobb igen för en vecka. Blev av olika orsaker inte något byggande alls den här veckan, så nästa vecka gör vi nytt försök att få utsidan färdig..

4 reaktioner till “Halloween på kommande

  1. I Minimani finns det massvis av pumpor vid fruktavdelningen. De kostar 4,90€/styck om jag inte minns helt fel. Jag köpte själv en därifrån idag. 🙂 Det finns också pumpor i Halpa-Halli, men där är de ett par euro dyrare.

    Gilla

      1. Åh sorry, jag tog för givet att du bor i Vasa när du bloggar på Sevendays. Ursäkta. 🙂 Men Halpa-Halli kanske finns på nära håll för dig också?

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s