I solnedgången

Jag hade egentligen tänkt lägga upp två filmklipp från igår då jag hämtade Max från eftis. Han förvånade mig nämligen med att i klätterställningen visa hur mycket styrka han har i armarna. Jag försökte göra samma sak, men mina armar hade minsann inte lika mycket styrka..

IMG 6

Men eftersom det var lite problem med filmklippen och vi snart ska börja se på en film, så får det blir en stämningsfull bild i stället som jag tog i början av den här månaden. Max i äppelträdet. En 7 åring på väg ut i stora världen. Mycket känslor är det just nu. Så mycket nytt, och väldigt svårt emellenåt att anpassa sig till att inte vara helt liten, men ändå långt ifrån stor ännu.

Idag har det varit så vackert höstväder igen. Jag har gjort något som jag ska berätta mera om en annan gång, vi har varit på promenad till parken, tagit in utemöblerna, målat en sekretär och tagit det allmänt lördagslugnt. Inatt blir det som ni säkert vet vintertid, men jag brukar vänta till lite senare på dagen innan jag flyttar klockorna så man får en timme längre sen på eftermiddagen istället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s