Ordning i vedlidret

Jag borde säkert skriva ett inlägg om ytlighet eller galan men det har ju redan alla andra gjort så orka nu sen.. Jag har orkat med alldeles tillräckligt mycket det här vekcoslutet ändå. Och mycket har jag inte orkat med heller. T.ex. att ha goda nerver med mina barn. Jag undrar jag om mina barn har blivit extremt busiga och olydiga på sista tiden, eller om mina nerver blivit extremt dåliga. Eller så håller jag på att bli galen. Är väldigt trött på att det känns som att jag mest bara gnäller och tjatar och skriker hela tiden. Ändå har vi ju såklart våra goda stunder. Men de dåliga är alldeles för många och det börjar ärligt talat kännas ganska så hopplöst.

Något annat som kändes väldigt hopplöst, men som mina otroliga föräldrar kom och ändrade på under sin höstlovsvistelse hos oss, var vårt kaos i vedlidret/förrådet. Vi har försökt städa upp här förr. Men det blir alltid förr eller senare en labyringt av rester av renoveringar, maskiner, pafflådor och allt möjligt annat skräp. Men nu har mina superhjältar till föräldrar hjälpt till med att ordna upp det! Först kastades det mesta ut och sorterades. Nu finns det diverse högar på utsidan som pappan ska få trolla bort då han kommer hem.. Efter att vi radat om massor av ved, plockat ut massor av pafflådor och annat skrot som förra husägaren lämnat, skruvat upp hyllkonsoler för användbart material så har vi nu ett fungerande vedlider där det nu går att hugga ved! Här är det också tänkt att utemöblemanget ska stå under vintern. Det här vet jag att vi själva aldrig hade klarat utan hjälp så är väldigt tacksam för att jag har så hjälpsamma föräldrar som dessutom tycker om att ta tag i såna här hopplösa projekt. Tack ska ni ha än en gång!! Ni är guld värda!

image1 11

image3 5

Här var barnen iallafall glada och färggranna 🙂

Blev ju lite bloggpaus igen. Hände så mycket på en gång. Förra helgen var jag och Max i Österbotten och hälsade på en gammal klasskamrat och så har vi plötsligt bytt lite plats på våra hobbyn här hemma. Nu bor legona i källaren och min syhobby är uppdelad på ett skåp i vardagsrummet och gången mellan våra rum i övre våningen. Vet inte ännu hur det fungerar rent praktiskt då jag varken orkat eller hunnit sy sen vi gjorde den här omändringen. Var en del att flytta.. Sen håller jag på att fixa upp min sekretär där jag vanligvis sitter och bloggar. Kanske därför bloggen också blivit lite bortglömd. Och så har vi blivit med badkar också. 

Så brist på projekt och sysselsättning är det minsann inte. Nu ser jag fram emot en ny vecka och lite vardag och trygga rutiner igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s