Time flies

Ja, precis som bilden säger..

”Time flies like an arrow. Make the most of it. 

Den där första meningen kan jag lätt skriva under. Tiden går fortare än någonsin. Och jag försöker göra det bästa av tiden men det är inte så lätt alla gånger. Jag vet inte om det är hösten om kommer smygande, allt hemskt som händer i världen (som påverkar mig otroligt mycket just nu) mitt mående under hela september månad, eller vad det är men har känts som om bloggen varit det sista jag orkat lägga ner energi på de senaste veckorna. Och det tycker jag ju att är väldigt synd eftersom jag ju är så glad över att få blogga här på Sevendays.

Kanske en liten frågerunda hade varit på sin plats? Vad vill ni veta? Vad ska jag skriva om? Vad vill ni se mer av? Hade varit kul att få en liten spark i baken och lite inspiration på köpet.

image1 10

Ganska bittert måste jag också tyvärr konstatera att även detta veckoslut (då jag varit ensam med barnen..) så har jag varit flunssig. Det började på lördag morgon. Trodde att jag var täppt i näsan efter en jobbig kväll med en del gråt och bråk, men då inte snuvan gick bort så fattade jag att jag dragit på mig någon ny flunssa innan den andra ens hunnit gå bort helt och hållet.

Men även om veckoslutet började med bråk (det är den där nyblivna skoleleven som sätter sig på tvären) och vi nu har en veckas strejk på telefonspelande (p.g.a. bråket men också för att det tagit över för mycket..), så har veckoslutet lunkat på i passlig takt och vi har t.o.m hunnit ha trevligt besök, tagit en skogsutfärd och tagit en tur till Ikea trots flunssan. Och barnen har lekt med moddellera och gjort raketer av hushållspappersrullar, jag har städat, sytt på beställningar och igår badade vi t.o.m bastu.

Undrar lite hur effektiv jag hade varit om Peter hade varit hemma. Kanske det gått åt lite mindre Finrexin då iallafall..

 

En reaktion till “Time flies

  1. Jag tycker du är jätteduktig som orkar dra hela lasset ensam en vecka i taget. Du har all rätt att känna dig lite gnällig och orkeslös mellan varven. Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s